Coaching in Kampen

Photo by Jackson Simmer on Unsplash

Coaching in Kampen? Ja, weer een coach, weer iemand die anderen wilt helpen. Niet heel erg als je er over nadenkt, zoveel mensen die bereid zijn zich volledig te wijden aan het helpen van anderen. Mooi! Maar voor iemand met een hulpvraag kan het overdonderend voelen, al die verschillende coaches. Waar begin je überhaupt met kiezen? Dan is de keus snel gebaseerd op hoe jij je erbij voelt, toch? Voelt het vertrouwd? En voelt de vibe goed? Heb je echt het idee dat het jou kan helpen? Het zijn een heleboel vragen waar ook ik als coach mij mee bezig houdt.

Misschien denk je dat je helemaal geen coaching nog hebt, dat kan natuurlijk ook. Coaching kan ook zwaar aanvoelen. Het is jammer dat het zware gevoel wordt gegeven in de hulpbranch, dat iemand alleen met een ‘probleem’ geholpen kan worden. Persoonlijk heb ik een hekel aan dit woord ‘probleem’, maar dat terzijde. Ik ben van mening dat iedereen die een zinvol leven of zichzelf beter wilt leren kennen er goed aan doet om met een coach te werken. Hoe veel gemakkelijker jij het dan voor jezelf maakt. Je hoeft hiervoor geen ‘probleem’ te hebben, nee je wilt leren, beter worden en meer genieten.

Ik heb mijzelf vaak de vraag gesteld of ik anders weg moest gaan uit Kampen, dacht dat het op 1 of andere manier beter zou zijn. Uiteindelijk heb ik de keus gemaakt om te blijven. Waarom? Corona… Nee onzin, dacht ik schuif ook eens wat af op corona. Maar omdat ik geloof dat ik zelf bepaal hoe mijn leven er uit ziet en niet de omstandigheden die dat bepalen. Ik, maar ook jij hebt zelf de controle over je eigen leven, althans over je eigen gemoedstoestand. Dit moet dus sterk zijn om zich staande te houden tegen alle golven van het leven die op je af komen. Daar moet dus even voor getraind worden. Want zoals in de sportschool ben je na 1 keer sporten geen atleet.

Mijn doel is helder, ‘Ik wil anderen helpen’. Die vast of in de sleur zitten, vragen hebben, maar geen antwoorden, of dit nu in de binnenwereld of de buitenwereld gebeurd. Ik hou niet van onzinnig gedoe, eindeloze trajecten en onzin programma’s. Ik ben recht door zee en neem geen blad voor de mond. Ik wil mensen laten zien hoe het anders kan wanneer je permanente veranderingen in je leven wilt realiseren. Zonder elke keer weer ’terug’ te vallen. Niet onzinnig jezelf verbeteren maar de weg naar jezelf terugvinden. Klinkt mooi, de onzin loslaten om zo een zinvol leven te leiden. Geloof mij, het is ook mooi.

Coaching in Kampen wilt natuurlijk niet zeggen dat ik mij alleen in Kampen bezig houdt. Zoveel mogelijk mensen ondersteunen in hun avontuur wat het ‘leven’ heet. Leuk! En gaaf dat mensen mij hierin vertrouwen. Mocht je zelf nieuwsgierig zijn na het lezen van dit bericht. Meld je hier aan voor een gratis kennismakingsgesprek en dan hoop ik je snel te zien!

Photo by Jackson Simmer on Unsplash

Deel dit bericht

Dit vind je misschien ook leuk

Gratis kennismakingsgesprek

Vul onderstaande formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.