Coaching Stijl

Een nieuwe stap, een nieuwe jij, een nieuwe toekomst.

Kies de Onzin Stijl

dat bij jou past

Een ‘Onzin’ Stijl? Ik zie je denken,’ Dat klinkt inderdaad niet direct aantrekkelijk maar ik leg je graag uit waarom dat het wel is. Bij de ‘Onzin Coach’ gaan we aan de slag om die ‘onnodige’ ruis in je leven, in je hoofd, de problemen waar je tegen aanloopt of waar je tegenop ziet aan te pakken en op te lossen. Samen gaan we op zoek naar de beste manier die bij jouw past om eens en voor altijd ruimte te maken voor datgene wat er wel toe doet. Dit zorgt ervoor dat je op een andere manier naar dingen gaat kijken, positiever in het leven gaat staan en bewuster wordt. Klinkt een stuk aantrekkelijker he? Wil jij dit ook? Kijk dan snel welk ‘Onzin Stijl het beste bij jou past en waar jij aan wilt werken!

Hiermee kan de onzin coach helpen:

Face to Face Coaching

Face to Face Coaching vindt plaatst in de praktijk of als je het comfortabeler vindt gewoon bij jou thuis. Doormiddel van een gesprek van circa 60 min gaan we aan de slag met inzichtelijke oefeningen om jouw specifieke behoeften, plannen en doelen aan te pakken.

Aangeraden is om dit 1 keer per 2 weken in te plannen.

Online Coaching

Online coaching kan waar en wanneer het voor jouw het beste uitkomt. Comfortabel in je eigen omgeving, zonder heen en weer gevlieg gaan we aan de slag om jouw specifieke behoeften, plannen en doelen aan te pakken. Online coaching is mogelijk via een telefoongesprek of Zoom.

Coaching op maat

Coaching kan op veel verschillende manieren. Bij onze kennismaking kijken we naar jouw doelen en maken we samen een plan dat voor jou werkt.

Gratis kennismakingsgesprek

Vul onderstaande formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.