Coaching Zonder 'Onzin'

Klaar met die Onzin om jezelf steeds te ”moeten” verbeteren?
Niet langer streven naar de nooit te behalen ‘’perfectie’’.

Zin in een echt zinvol leven?
Laten we kennismaken!

Het eerste gesprek is gratis en vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.

Wat kan de 'Onzin' Coach voor jou betekenen?

Heb je het gevoel dat je stil staat? Dat je leven als een sleur aanvoelt en geen betekenis heeft? Heb je alle succes routines en Guru’s gevolgd, maar blijf je terugvallen in je oude vaste patronen? Als Onzin Coach wil ik je graag helpen dit te doorbreken. Je helpen de onzin uit je leven te krijgen. Als coach ben ik je maat, je buddy en je sparringpartner. Ik ben dag en nacht bereikbaar, zonder de onnodige onzin gaan we opzoek naar wat jou tegenhoudt de persoon te zijn die je bent.

Dit is waar de onzin coach je mee kan helpen

Wat past het best bij jou?

Werken aan jezelf kan op verschillende manieren. Zo bied ik face to face coaching aan in de praktijk en online coaching. Samen gaan wij een plan maken wat het beste bij je aansluit en te combineren valt binnen je eigen levenspatroon.

Face to Face Coaching​

Face to Face Coaching vindt plaatst in de praktijk of als je het comfortabeler vindt gewoon bij jou thuis. Doormiddel van een gesprek van circa 50 min gaan we aan de slag met inzichtelijke oefeningen om jouw specifieke behoeften, plannen en doelen aan te pakken.

Online Coaching​

Online coaching kan waar en wanneer het voor jou het beste uitkomt. Comfortabel in je eigen omgeving, zonder heen en weer gevlieg gaan we aan de slag om jouw specifieke behoeften, plannen en doelen aan te pakken. Online coaching is mogelijk via een telefoongesprek of Zoom.

Coaching op maat pakket

Coaching kan op veel verschillende manieren. Bij onze kennismaking kijken we naar jouw doelen en maken we samen een plan dat voor jou werkt.  
Erik-03-2

Hi, ik ben Erik

Mental coach, mentor en wereldreiziger

Een echte ‘Kampenaar’, en mocht je dat niet bekend klinken, wees gerust want het voegt weinig extra’s toe. ‘Ik doe maar wat’ was mijn voornaamste gezegde en eigenlijk komt dat nog steeds af en toe terug. Misschien herken je het wel bij jezelf, volledig betekenisloos en zonder inhoud. Makkelijk om te zeggen en zonder enige verantwoordelijkheid te gebruiken. Heerlijk! Of toch niet helemaal?

Als een kip zonder kop wat doen en je leven laten leiden, achterom kijken (zonder kop) en terug denken, ‘nou was dit het nu’? Je constant bezighouden met de betekenisloze dingen is toch onzin? Je kan meer en je bent meer, alleen is het soms lastig om je een weg te banen door al die onnodige onzin. Aan mij de taak als Onzin Coach je daarbij een handje te helpen en de weg vrij te maken.

Ik probeer je zo goed mogelijk te helpen, maar dat ik de beste coach van Nederland ben is natuurlijk ook Onzin!

Gratis kennismakingsgesprek

Vul onderstaande formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.