Erik Onzin Coach tijdelijke overwinningen

Hey!

Mijn naam is Erik Brouwer de Onzin coach.

Een echte ‘Kampenaar’, en mocht je dat niet bekend klinken, wees gerust want het voegt weinig extra’s toe. Als Onzin coach werk ik met mensen die permanente veranderingen willen waarmaken.

Ik focus mij op de blokkades en geef inzicht op dagelijkse gewoontes en patronen. Ik help je onzinnigheid los te laten om zo bewuster en zinvoller te leven.

Een nieuwe stap, een nieuwe jij, een nieuwe toekomst!


Wat een onzin hé, onzin loslaten om zo zinvoller te leven. Het is lastig om hier een goede en perfecte definitie aan te geven. Voor iedereen is het namelijk weer anders. Wat bedoel ik dan met loslaten? Het klinkt natuurlijk erg makkelijk, ”Dit vind ik niet leuk, dan laat je het toch gewoon los?” Problem solved! 

In de praktijk zit hier natuurlijk meer achter. Het klinkt makkelijk, maar uiteindelijk komt het hier wel op neer. Veel patronen en gewoontes die wij naleven komen uit ons verleden. Sommigen zijn gewild, anderen ongewild. Het ongewilde is dan ook de welbekende onzin. Je tijd en energie in gewoontes steken, die je niet wilt of niet verder brengt, zijn zinloos. Leren loslaten van je oude gewoontes en patronen zorgt er voor dat er meer ruimte is voor de dingen die je wilt en die je verder brengt. Met andere woorden, zinvol. Het zorgt ervoor dat je een identificatie shift maakt waarin je meer geluk, liefde en ontspanning ervaart.

Meestal voel je dat er iets is wat je wilt veranderen, maar je weet alleen niet wat. Je wordt hier onrustig en angstig van. Het geeft een hoop ontevredenheid en het kost veel energie. Dit is een groot deel van mijn eigen leven geweest. niet tevreden zijn met waar ik stond en constant een nieuwe manier proberen te vinden om dit op te lossen. Dit lukte me nooit lang vol te houden, ik viel altijd weer terug. Zelfs in me eentje naar Australië verhuizen was niet de oplossing. Door al deze ervaringen heb ik wel kunnen leren hoe ik dit wél waar kan maken. Met veel zelfstudies en met al mijn ervaringen, ben ik dit jaar begonnen als Mindset & Lifestyle coach. Om zelf mensen te helpen om veranderingen waar te maken. Met enorm veel succes! En het mooie van alles is dat dit mij nog gelukkiger heeft gemaakt dan ooit te voren.

Een zinvol bestaan zonder al die onzin

Het najagen van geluksmomenten zijn tijdelijke overwinningen. Veel mensen zullen zonder de hulp van een coach ook weer terugvallen naar waar ze waren begonnen. Het leuke hierin is dat ik zeg ’terugvallen’. Het idee dat op vele manieren wordt gegeven is dat iemand onderaan begint. Er zit dus een kernwaarheid dat gelooft dat hij/zij niet goed genoeg is of geluk eerst moet behalen. Door het kerngeloof eerst de adresseren en identificeren waar het vandaan komt kunnen we echte stappen maken richting onszelf en transformatie als individu.

Door de weg naar binnen aan te pakken i.p.v. de weg van de buitenkant zijn we in staat om echte permanente verandering te realiseren. Dat men ook na de hulp van de onzin coach een kans krijgt op een geweldig, liefdevol en gelukkig leven. Zonder ‘’terug te vallen’’. Geen onzinnig bestaan maar een zinvol bestaan, maar dan moet de onzin er eerst nog uit.

Waarom kiezen voor de Onzin Coach

Gratis kennismakingsgesprek

Vul onderstaande formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.